שברי מאמץ שלא מחלימים... כמה חודשים זה המקסימים?

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

02/12/2019 | 00:58 | מאת: מיכל

שלום, יש לי שברי מאמץ בכף רגל במסרק החמישי. במידה והם ברמה הכי גבוהה, אבל עדיין לא שבר... מהו הזמן המקסימלי שיכול לקחת להם להחלים? וכמה אחוזים מהמצבים האלו לא מחלימים בכלל? כי כבר חלפו כמעט 4 חודשים, והם לא עברו. אני הולכת עם נעליים עם דרסים רק הליכה מחדר למטבח ולא יותר מזה. עובדת מהבית. תודה מראש

שלום מיכל! תהליך החלמה עלול להגיע עד לחצי שנה, אך אני ממליץ לך להגיע בהקדם להערכת אורטופד כף רגל וקרסול להשלמת הבירור והתאמת טיפול מיטבי. בברכה

09/12/2019 | 20:55 | מאת: אסתר

ממליצה בחום על סידן אמורפי שיכול להקל דיי מהר על כאבי המאמץ. אין צורך לסבול אני נוטלת תקופה ומאוד מרוצה . רפואה שלמה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול