זכוכית ברגל חוות דעת בבקשה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

20/11/2019 | 22:58 | מאת: לח

הבן שלי בן 9 לפני 4 חודשים דרך על זכוכית בבריכה הזכוכית הוצאה במקום ירד דם רב ואחכ נחבש והיה במעקב רופא ,משלא דרך על הרגל באופן מלא בוצע אולטרסאונד שהראה שבעומק חצי סנטימטר ישנם שני רסיסים בגודל 2 מילימטר כל אחד רופא אורתופד ילדים טוען להמתין כמה חודשים ולראות אם יש שיפור הסביר שזה ניתוח לכל דבר הרדמה מלאה והורדה של כל הרקמה באזור שאין דרך לדעת איפה בדיוק ,האמנם זה כל כך מסובך?למה לא ניתן ההרדמה מקומית ותחת טולטראסאונד? והכי חשוב יש סיכוי שזה יצא יום אחד לבד?זה באזור העקב וכיום הוא מידיי פעם מרגיש את הזכוכית .הרבה הוא דורך רגיל ובבוקר זה רגיש או אחרי חוג כדורסל תודה

שלום רב! אכן רצוי להמתין עם הניתוח. מדובר בגופים זרים זעירים שקשה למצוא אותם ונדרשת חשיפה די רחבה. יש סיכוי טוב שהמצב יסתדר ללא ניתוח ( גופים זרים ייפלטו או יעברו תהליך כיסוי ע"י רקמה רכה ולא יגרמו לתלונות ) מומלץ להמשיך במעקב צמוד של אורטופד בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול