שבר במסרק 5 ללא תזוזה כחודשיים וחצי לאחר הפציעה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

18/11/2019 | 13:26 | מאת: אושר

לפני חודשיים וחצי שברתי את עצם המסרק ה5 בכף הרגל. בעוד שבוע יש לי ביקורת אצל מומחה כף רגל אחרי שאמר לי להיות חודשיים עם מגף אורטופדי ואם לאחר חודשיים השבר לא יחלים אז יבוצע ניתוח עם בורג . השאלה שלי היא כזאת.. אני שחקן כדורגל, האם אחרי הניתוח ואחרי החלמת הרגל ושיקום כמו שצריך כמובן יהיה אפשרי לחזור לשחק עם הבורג ? האם זה נהוג לחזור לפעילות כאשר הבורג נמצא בגוף או שמוציאים אותו ?

שלום אושר! התשובה היא - כן ! בהחלט ניתן לחזור לפעילות גופנית מאלה לאחר ניתוח מוצלח ושיקום ממצא. בברכה

19/11/2019 | 09:23 | מאת: אושר

תודה רבה על ההתייחסות.👍

מנהלי פורום כף רגל וקרסול