שבר במסרק 5 בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

03/10/2019 | 21:21 | מאת: אושר

לפני כ3 שבועות אובחן לי שבר במסרק 5 .. יש לי תור לביקורת בעוד חודשיים . כרגע אין לי כאבים בכלל ואני עם מגף אורטופדי . האם אפשרי ששבר כזה מחלים אחרי 3 שבועות ? והאם יש דרגות חומרה לשבר כזה ?

שלום אושר! כמובן שיש דרקגות חומרה בשבר מסוג זה, בהחלט ייתכן שבשבר פשוט כבר אחרי 3 שבועות קיבוע אין כאבים. זאת לא אומרת שהשבר התאחה לחלוטין ויש להמשיך בהמלצות האורטופד לגבי דריכה והתנהלות. בברכה

06/10/2019 | 10:32 | מאת: אושר

ברור לי לגמרי שהשבר לא התאחה עדיין .. האם זה שאין לי כאבים זה סימן טוב ? והאם זה סימן להתחלה של ריפוי העצם ?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול