סיוע בפענוח תוצאות emg

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/09/2019 | 18:38 | מאת: שי

שלום, עברתי בדיקת EMG. התור לרופא עוד זמן רב, ואני בלחץ להבין את התוצאות. אשמח על תרגום הממצאים לשפת בני אנוש. להלן סיכום הבדיקה: פירונאל מוטור לא הופק מימין - העדר שריר EBD. פגיעה אקסונלית בעצב פירונאלי מוטורי משמאל שאר העצבים שנבדקו, תקינים. בבדיקת ENG נצפו סימני רדיקולופטיה כרונית L4 דו צדדי, S1 מימין, L5 משמאל. תודה רבה

שלום שי! קיימת עדות ללחץ על העצב בגובה עמוד השדרה וייתכן גם פגיעה בעצב ברגל עצמה צריך לפנות לבדיקת אורטופד בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול