ניתוח ברגל בעבר ונקע מלפני יותר משבוע

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

03/09/2019 | 08:08 | מאת: יסמין

עברתי ניתוח בעבר ולפני בערך שבעה ימים קיבלתי מכה מכה באותו רגל ברגל הרופא אמר שאין לי שבר זה נקע צריך לנוח ומרשם תרופות ומשחה בלי לחבוש לא ממש עשיתי פעליות ממש נחתי אני אני דורכת רק על קצה הרגל האחורית ועל קביים עדיי יש לי נפיחות ואדומים וגם זיהו וכאבים הרגע אני לא יכולה בכלל להניח את רגל כל כף רגל ? האם זה יעבור לי ?האם זה לא נכון שדרכתי על זה בכלל על קצה כמובן?האם זה יעשה לי בעיות הליכה בעתיד בגלל שיש לי ניתוח ואם אני יחזור לפעילות ?כמה זמן נקע טיפול נמשך כי לא רואה שינוי?

שלום יסמין! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול, ייתכן ונדרש ביצוע בדיקות דימות נוספות. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול