כאבים לאחר ניתוח ארוקוסקופיה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

24/08/2019 | 10:29 | מאת: רוז

שלום. לפני 18 3 שברי ריסוק בקרסול ורצועות קרועות. ניתוח לקיבוע. לאחר שנה הוצאו הקיבועים( הציקו לי). לפני ארבעה חודשים בעקבות כאבים שחזרו עברתי ניתוח ארטרוסקופיה בקרסול להסרת רקמה דלקתית ובליטות בעצם. וזה לאחר מעקב של אורטופד מומחה במשך שנתיים . לאחר הניתוח אין שיפור בכאבים קיבלתי זריקת סטרואידים ( אמר שהזריקה היא סוג של מדד עבורו) וביקש שוב mri ( תור עוד חודש). נכון לעכשיו הכאבים הולכים ומתגברים ( חודש וחצי לאחר הזריקה . הייתה הקחה משמעותית בכאבים במשך כחודש). לעיתים לאחר מאמץ הרגל משנה את צבעה והופכת כהה יותר ואף הורידים באעזור המפרק מתנפחים האם זה מצריך בדיקה דחופה או אפשר לחכות עד שאגיע לרופא ( סוף אוקטובר) עם התוצאות של ה mri? והאם יש מה לעשות נכון לעכשיו יש לציין אני פעילה מאוד מבחינה ספורטיבית וגם ביום יום ( גננת). תודה

שלום רוז! לא רואה צורך בבדיקה דחופה. כדאי להשלים MRI ולהיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול