טנוסנוביטיס כף רגל תוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

16/04/2019 | 21:53 | מאת: גלית

הי הבן שלי בן 11 כדורגלן לפני 4 חודשים נקע את הקרסול וייתכן וחזר למגרש מוקדם מהרגיל מאז סובל מכאבים בכף הרגל ומתקשה לדרוך. בבדיקת אולטרסאונד של כף הרגל נרשם: גיד T.P הודגם טנוסנוביטיס קל הגידים הפרונאליים- הודגם טנוסנוביטיס קל כל השאר תקין ללא קרע או בצקת. מה דרך הטיפול? כיצד ניתן לעזור לו מיידית? תודה רבה

שלום גלית! אני ממליץ לשקול טיפול פיזיותרפי אינטנסיבי והימנעות מפעילות גופנית מאומצת למשך 3-4 שבועות בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול