אצבעות פטיש והלוקס ולגוס - התלבטות

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/04/2019 | 11:27 | מאת: אלדר

שלום לצוות הרופאים, קיימות אצלי ברוב הבהונות בכפות הרגליים עיוות של אצבעות פטיש וגם הלוקס ולגוס לא חמור, ואני שוקל לעבור ניתוח אני בן 29 ופעיל ספורטיבית. הייתי בבדיקה אצל אורטפד והסביר לי את ההליך, עדיין חושש לאור השיתופים פה בפורום שאנשים לא מתאוששים מזה ויש להם כאבים. המליץ הרופא לעשות את הניתוח רגל, רגל כדי שאוכל להתנייד. מאוד מתלבט לגבי ההחלמה אם אכן ניתן לחזור לשגרה או שזה משהו שיקשה על השגרה בהמשך, מה דעתכם בנושא?

שלום אלדר! אני מציע לך שוב להתיעץ עם אורטופד כף רגל וקרסול לגבי סינכרון הניתוחי ( שתי הרגליים באותו הניתוח או ניתוחים נפרדים ) בברכה

17/04/2019 | 12:19 | מאת: אלדר

הסנכרון הניתוחי פחות מהווה עניין מאשר ההחלמה מניתוח כזה אם ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה לאחר ההחלמה, אפשר לומר שרוב האנשים אחרי ניתוח כזה חוזרים לשגרה רגילה או שזה משהו שיקשה על שאר הזמן בהליכה\בפעילות ספורט ?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול