שבר בכף הרגל הימנית מסרק ראשון ללא תזוזה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/04/2019 | 01:45 | מאת: דור דור

אני חייל בצה״ל ולפני כשבועיים וחצי נפל על כף הרגל הימנית שלי חפץ מתכת כבד ולפי בדיקות וצילום בביקור רופא יש לי: שבר דיאפיזרי מסרק ראשון ללא תזוזה. כרגע אני עם סד גבס אחורי. בעקבות רמת התשובות שאני מקבל בצהל ובעקבות כך שהבדיקה אצל אורתופד צבאי תהיה רק עוד חודש וחצי אשמח אם תוכל להגיד לי כמה זמן ההחלמה הממוצע של פציעה שכזאת? והאם אוכל לחזור לעבוד ישירות לאחר הורדת הגבס? העבודה שלי היא באזור ה12 שעות ביום על הרגליים ללא הפסקה ואני זקוק מאוד לכסף כך שאני לא יכול לוותר עליה. תודה ואשמח לתשובה מהירה כי אני כרגע די חסר מושג לגבי מה קורה איתי

שלום דוד! זמן ההחלמה משבר זה בד"כ 4-6 שבועות ( כולל זמן בקיבוע ). בטוח תזדקק גם בהמשך לטיפול פיזיותרפיה. לרוב נדרשת גם הימנעות מחשיפה למאמצים גופניים בתקופה הראשונים ( חודש -חודשיים ) בברכת החלמה מהירה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול