כאבים בבסיס הבוהן ובגב כף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

25/03/2019 | 10:40 | מאת: אורטל

היי, מזה כחודש אני סובלת מכאבים בבסיס הבוהן בכף רגל ימין... הייתי אצל אורתופד שאבחן שיש לי metatarsalgia והמליץ על התאמת מדרסים לתמיכה בקשת האורכית הפנימית ושחרור לחץ מתחת לססמואידים עוד לא הלכתי למדרסים לצערי (עבר שבוע מאז הביקור) אבל הכאבים עכשיו התפשטו לי לגב כף הרגל ברמה שאני לא מסוגלת לדרוך יותר מכמה צעדים בלי שתכאב לי רגל ימין... האם עדיין יש טעם ללכת למדרסים או שבכלל יש חשד למשהו אחר?

שלום אורטל! קודם כל הייתי ממליץ לחזור לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. עם זאת ככל הנראה אכן תזדקקי למדרסים. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול