התלבטות לגבי הליכה עם מדרסים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

12/01/2019 | 00:37 | מאת: דוד

שלום. אורטופד נתן לי הפנייה למדרסים בגין: "קריסה קלה משמאל, קשת נפתחת". יש לי 2 שאלות, בבקשה: 1. לפי התיאור הנ"ל, כמה באמת חשוב ללכת עם מדרסים עבור בריאות כף הרגל שלי? 2. קניתי לפני מספר חודשים נעלי הליכה מצוינות ויקרות במיוחד. המדרסים שהזמנתי הם מדרסים פשוטים וזולים מאוד, עם זאת כן בוצעה בדיקה יסודית כדי להתאים אותן עבור כף הרגל שלי. מתלבט - האם כדאי ללכת עם המדרסים הפשוטים אך המותאמים לכף הרגל שלי, או ללכת עם הנעליים היקרות והמצוינות שקניתי אך הן בלי מדרסים אלא עם הרפידה שהגיעה בקנייתן? תודה רבה, דוד

שלום דור! במידה ואתה סובל מכאבים בכפות הרגליים יש מקום להתאמת מדרסים. מדרסים "זולים" בד"כ אינם עולים על הדרישות ויש מקום להתאמת מדרס יותר מורכב. אני ממליץ לך לעבור בדיקת אורטופד כף רגל וקרסול לצורך המשך טיפול נאות. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול