קרעים ברצועות קרסול...................

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

27/08/2018 | 09:13 | מאת: שרית

שלום... בתי בת 17 לאחר חבלה בקרסול, MRI 2 קרעים שלמים ברצועות הקרסול, במשך מספר חודשים היו כאבים ונפילות חוזרות. כעת לאחר יותר מחצי שנה החלו כאבים חוזרים בקרסול ובUS רואים קרע חלקי? אנתזופתיה ברצועה הלטרלית CF. מה זה אומר? האם זה אומר שהקרעים לא התאחו האם ניתן לסמוך על US או לבצע MRI חוזר. האם זה אומר שהנזק הוא לצמיתות?

שלום שרית! הייתי שוקל ביצוע MRI קרסוליים חוזר לצורך הערכה מדוייקת יותר של מידת הנזק לקרסול שלך. בברכת שנה טובה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול