פענוח תוצאות אולטראסאונד קרסול ימין

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

14/05/2018 | 08:35 | מאת: אלי

ביצעתי אולטראסאונד לקרסול רגל ימין, להלן התוצאות בקצרה: ליגמנטום ATFL תקין עם מעט נוזלים סביבו הרקמה מעליו הודגמא בצקתית. הכאבים כתוצאה ממשחק כדורעף נחתתי על רגל של שחקן והיתה לי מתיחה חזקה של הרצועות ללא קריעה של גידים או שברים, הקרסול לא חזרה כפי שהיתה ויש לי כאבים מידי פעם אודה להתייחסותכם ופיענוח הבדיקה

שלום אלי! לפי תוצאות US אין מדובר בקרע של הרצועה אלא מתיחה בלבד. בכל מקרה אני ממליץ לך לעבור בדיקה קפדנית של אורטופד כף רגל וקרסול לצורך קבלת המלצות על המשך הטיפול ( פיזיותרפיה וכו' ) בברכת החלמה מהירה

שלום אלי! לפי תוצאות US קרסול לא מדובר בקרע של הרצועה , אלא מתיחה בלבד. בכל מקרה אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול לצורך קבלת המלצות על המשך הטיפול ( פיזיותרפיה וכו' ) בברכת החלמה מהירה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול