תוצאות mri - כאבים חזקים והחמרה בכף רגל לאחר נפילה(לפני 4)

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

07/03/2018 | 22:41 | מאת: אלמונית

להלן תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של קרסול שמאל: הבדיקה בוצעה בטכניקת TSE בשקלול STIR, T2, T1 במישורים שונים. סימנים בצקתיים מח עצם במידה קלה במסרקים 3 ו4 -ובקוניפורם האמצעי. ללא נוזל יתר במפרק טיביוטלרי או סובטלרי. הגיד אכילס תקין. הפסיה הפלנטרית מעובה מעט בחלק בחיבור לקלקנאוס. הגידים הקדמיים תקינים. הגידים המדיאלים תקינים. הגידים הפרונאלים תקינים. הרצועה ATFL לא סדירה מעט מעובה בחלק הפיבולרי יתכן על רקע קרעים חלקיים בעבר. הסינדסמוזיס הקדמי ואחורי תקינים.

שלום רב ! לפי תוצאות MRI קיימת חבלה גרמית בצעמות המסרק 3+4 ועצם קונייפורמי אמצעי - כלומר שבר ללא תזוזה מומלץ לפנות לאורטופד לצורך המשך הטיפול בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול