האם המשחות הללו שמרחתי גרמו לי לנזק בלתי הפיך?

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

05/12/2017 | 15:06 | מאת: דנה

לפני שבועיים עברתי ניתוח פתוח עם חתך 10 ס"מ כריתת גוש גדול בקרסול. עכשיו יש לי סימנים איומים של החתך הענק מהניתוח. לפני יומיים הרופא הסיר את הסיכות שהיו 10 ימים. מרחתי (על דעת עצמי) בטאקרוטן G וגם פוסידין וזה עשה לי כאבי תופת בחתך. האם נגרם לח נזק בלתי הפיך שמרחתי פוסידין קרם ובטאקרוטן G על החתך? האם אפשר למרוח ויטה מרפן ובפנטן פלוס עכשיו?

שלום רב! נא לא למרוח כלום !! יש לפנות לבדיקת אורטופד בהקדם האפשרי ! בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול