שימור

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/11/2013 | 02:05 | מאת: מאיה

אני בת 39. פרופיל הורמונלי תקין. אין לי בעיות של שחלות פוליציסטיות ולא בעיות אחרות. אני מעוניינת בהקפאת ביציות לשימור פוריות. השאיפה שלי היא שישאבו ממני כמה שיותר ביציות במחזור טיפול אחד בגלל העליות הניכרות. מנסיונך האם הפרוטוקול הקצר הבא הוא סביר ושיגרתי לטיפול של שאיבת ביציות או שהוא שמרני מידיי וזהיר מידיי ורצוי וניתן לאור השאיפה לצאת עם מס' מקסימלי של ביציות לשנותו? גונל 900 (1op) גונל 450 (1op) מנופור (20 אמפולות),אוביטרל 250 מ"ג (זריקה אחת), צטרוטייד 0.25 (8 אמפולות). אודה לתשובתך.

לצערי איני יכול לענות על שאלות פרטניות איני מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך, את תוצאות הבדיקות וכו' את צריכה לסמוך על הרופא שאליו פנית

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות