הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

31/07/2013 | 19:10 | מאת: סימה

האם יש חשיבות לעשות בדיקות גנטיות לפני הקפאת ביציות לא מופרות? איזה בדיקות כן חשוב לעשות לפני בדיקת הקפאת ביציות לא מופרות? עד כמה חשוב לעשות בדיקת אולטרסאונד AFC – Antral Follicles Count לפני הקפאת ביציות לא מופרות? והיכן ניתן לבצע בדיקה זו?

סימה שלום כדאי לעשות בדיקות גנטיות, ולו רק בשביל הסיבה שבמידה ויש נשאות למחלה כל שהיא יהיה צורך לבצע בדיקת נשאות לבן הזוג העתידי או לתורם במקרה של שימוש בזרע מבנק זרע מאחר והינך עוברת הליך כמו בהפריה חוץ גופית יש רשימת בדיקות שתצטרכי לבצע לפני תחילת הטיפול כדי להעריך לפחות חלקית את מצב השחלה יש לבצע פרופיל הורמונלי ובדיקת שחלות להערכת מצב הזקיקים הרופא שאיתן תבצעו את הטיפול ינחה אותך בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות