בעיות כרומוזומליות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

18/08/2012 | 02:45 | מאת: נטלי

ערב טוב. בביצית זקנה (בת 44), האם במקרה נדיר של השגת היריון ולידת תינוק בריא (יש מקרים נדירים הרי). יכול הדבר להשתבש ולהתבטא שנים אחר כך, כך שתתגלה מחלה סרטנית בילד, או בעיות לב, מחלות נפש, או מה שזה לא יהיה במונח 'בעיות כרומוזומים'. או שמא עם בעיות שכאלו, ההיריון ייפלט ולא יגיע לסיומו?

19/08/2012 | 12:44 | מאת: ד"ר אלי גבע

נטלי שלומות, ההליך המקובל בטבע הינו "הכל או כלום". קרי, האפשרות השניה שתארת הינה המקובלת. בהצלחה נ.ב. 44 שנה זו לא "זקנה"

19/08/2012 | 21:31 | מאת: נטלי

איזה מגניב אתה :). כבר מרגישה צעירה.... תודה!

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות