הקפאת עוברים לצורך שימור פוריות-מחלה אוטואימונית

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

02/08/2012 | 13:36 | מאת: דוד

שלום אשתי בת 22 סובלת מautoimmune hepatitis type 2 מחלה שנמצאית בקורלציה עם premature ovarian failure. כרגע אנחנו לאחר הצלחה של IVF ראשון באמצעות אם פונדקאית. ברצוננו לבצע IVF נוספים ולהקפיא עוברים גם כיוון שלא ברור מה יהיה חומרת מחלת כבד בעתיד וגם בגלל הסיכון לPOF. מה הפרוצדורה שצריך לעשות? תודה רבה על העזרה

02/08/2012 | 13:56 | מאת: ד"ר אלי גבע

דוד שלומות ראשית, ברכות ובריאות שלמה. יש לפנות לרופא פוריות בצרוף בדיקות עדכניות של שניכם, חוות דעת רפואית ואישור משרד הבריאות לאם נושאת (פונדקאית). בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות