קביעת מין הוולד

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

29/06/2011 | 08:18 | מאת: אילת

האם ניתן להפריד זרע גבר להפריתו בגוף אישה לקביעת מין - בן - הסיבה - רוצים בן, אחרי שתי בנות. ואם כן כמה זה עולה? ואז נקבע פגישה במרפאתך להמשך. בתודה מראש

29/06/2011 | 09:03 | מאת: ד"ר אלי גבע

אילת שלומות, כיום, האפשרות היחידה הידועה מדעית לקביעת מין הילוד הינה באמצעות הפריה חוץ גופית עם איבחון טרום השרשתי של העוברים (PGS). ביום השלישי להתפתחות העוברית מבצעים ביופסיה של תא מהעובר בין 8-6 תאים. תא זה נבדק, קרי, הכרומוזומים ל xx ו xy. בכך, ניתן לאבחן את מין העובר ולהחזירו לרחם ביום 4 או 5. במקביל, מקובל לרוב לבדוק כרומוזומים נוספים למניעת תסמונת דאון, מומים נוספים והפלות. אשמח לענות על כל השאלות. ניתן לקבוע תור עם מזכירתי, ג'ני 054-784-7177. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות