שאילה דחופ בקשה רוצה תשובה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

28/06/2011 | 01:29 | מאת: פופו

אני בת עשרימ אינ לנו שומ בעיות משקלי 38 אני רוצה לעשות הפריה חוצ גופית באופנ פרטי בשביל הריונ מהיר וכי החלומ שלי התאומימ בקשה תסבר לי זה אפשרי אצלכ אמ לא סובלימ בעיות ואכנס ישיר להריונ?2 יכולימ לבחור מספר עוברימ3 אמ החזרתי 3 ישארו 3 וכמה זה עולה אמרו 15000 שיקל זה נכונ בבקשה תסבר לי על הכל ואמ זה בארצ לא רוצה לעשות תור סתמ בקשה דעתכ חשובה לנו

28/06/2011 | 08:58 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלום רב, בהנחיית משרד הבריאות קיימים מספר קרטריונים לאישור טיפול בהפריה חוץ גופית: 1. אי פוריות 2. אי פוריות מכנית 3. אי פוריות הגבר ביננית-קשה 4. כשלון בטיפול שמרני 5. מחלות גנטיות הדורשות ביצוע טיפול טרום השרשתי לאור זאת, בקשה להריון מרובה עוברים אינה מהווה סיבה רפואית לטיפול. בהצלחה

28/06/2011 | 12:16 | מאת: פופו

לא הבנתי אתה מסכימ דכתור ?יש אפשר לעשות הפריה אצלכ לא הבנתי שומ דבר בקשה תעני

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות