האם כחודש לאחר ivf אפשר להרגיש נפוחים??

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

11/05/2011 | 00:31 | מאת: חן

שלום ד"ר גבע, עברתי לפני חודש טיפול וגם הוקפאו ביציות .קיבלתי גונל אף, מנוגון ובסוף דקפפטיל. נאמר לי שהתגובה שלי טובה. אני מאוד שומרת על התזונה ונראה שאפילו רזיתי בפנים ובזרועות. אבל לעומת זאת יש תחושה שהבטן התחתונה והמותניים עבים יותר. יש לי עדיין גם גודש בחזה. האם זה הגיוני- נפיחות במותניים ובבטן התחתונה? מה לעשות? תודה

11/05/2011 | 14:53 | מאת: ד"ר אלי גבע

חן שלומות, מאחר והטיפול היה לפני כחודש והנני מניח כי קיבלת מחזור כשבועיים לאחר השאיבה אינני בטוח כי התופעות קשורות לטיפול. בכל מקרה, על מנת לוודא גשי לרופא לביצוע סונר לשלילת ממצא ציסטי שחלתי. בהצלחה

11/05/2011 | 19:18 | מאת: חן

תודה רבה ד"ר גבע, האם יתכן שכחודש ויותר לאחר סיום טיפול הגוף ימשיך עם התנופה ההורמונלית שניתנה לו וימשיך להוציא כמות גדולה של ביציות או 2 או 3 גם בגמר הטיפול?? ואולי בגלל זה אני נראת מזוית מסויימת בהריון?..... לא כואב לי כלום ונבדקתי ע"י רופאת נשים כחודש אחרי. רק המראה הקצת הריוני מפריע לי ....

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות