רמות BCHG גבוהות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

14/03/2010 | 15:43 | מאת: חנה

בגלל בעיות פוריות שלי אנחנו עוברים הליך תרומת ביצית ופונדקאות בחו"ל. קבלנו חדשות טובות אבל אולי מטרידות.החזרת העוברים התבצעה ב23/2 ובבדיקה ב9/3 רמות הBCHG היו 2845 ואילו 12/3 הרמות היו 13346. ע"פ הטבלה הרמות תואמות להריון מתקדם יותר (שבוע 3-4) ע"פ המרפאה אין אפשרות שהפונדקאית בהריון מבעלה כי בטיפולים שהיא מקבלת היא לא מייצרת ביציות משל עצמה. ולטענתם הרמות מעידות על הריון מרובה עוברים. הגיוני??

14/03/2010 | 21:16 | מאת: ד"ר אלי גבע

חנה ערב טוב, הנני שמח בשימחתכם. בשלב זה בהריון, מיותר לבצע מעקב אחר רמות הרומון ההריון בדם. יש לשקול ביצוע בדיקת אולטראסונד לאיבחון של מספר שקי ההריון. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות