שימור פוריות עם קרישיות יתר ושחלות פוליצסטיות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

16/07/2020 | 14:37 | מאת: כל הצרות יחד

שלום, הגעתי לגיל שאפשר לשמר פוריות. נשאית הטרוזיגוטית לפקטור 5 והטרוזיגוטית לפקטור 2 , הטרוזיגוטית גם ל MTHFR (המוציסטין תקין) . אירוע DVT בעברי. לא נוטלת מדלל קבוע. בנוסף יש לי שחלות פוליציסטיות ווסתות לא סדירות. לא מטופלת בגלולות עקב קרישיות היתר. רווקה, ללא זוגיות. מעוניינת לשמר. מאיפה מתחילים? זה בכלל אפשרי? והאם ניתן להקפיא באמצעות IVM (לא להפרות) תודה.

לצערי לא מדובר בתשובה קצרה. אני מציע שתיצרי קשר עם רופא פיריון. לפני כן אני מציע שתעשי ייעוץ המטולוגי לגבי קבלת אישור לטיפולי פוריות ולקבלת הורמונים.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות