הקפאת ביציות בזמן שפעת

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

01/03/2020 | 17:28 | מאת: ורדית

ד"ר שלום, התחלתי להזריק גונאל 300 לשם שימור פוריות לפני יומיים, בימים האחרונים היה לי מעט כאב גרון ואוזניים, מעט שיעול וחום נמוך, רופא משפחה אמר שמדובר כנראה במחלה ויראלית, שפעת קלה ואין צורך בתרופות. התייעצתי עם רופא הפריון אם לדחות את הטיפול בשל הווירוס או שעדיף להתחיל לאור הגיל, הוא אמר שאין בעיה לבצע אך מספר ימים אח"כ ועדיין איני מרגישה טוב כ"כ וחוששת שזה עלול להשפיע על כמות או איכות הביציות, האם יש בסיס לחשש וכדאי להפסיק את הטיפול ולהתחיל סבב מחדש במועד מאוחר יותר? עלי לציין גם כי בשל מה שקורה כרגע עם וירוס הקורונה והאי ודאות סביב הנושא העדפתי שלא לדחות היום אני אמורה להזריק בפעם השלישית, אשמח לתשובתך בהקדם תודה רבה

את יכולה להמשיך בטיפול. אם וכאשר תהיה החמרה בהרגשתך, תעשי דיון חוזר עם הרופא המטפל בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות