שימור פוריות בגיל 39

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

24/08/2019 | 14:03 | מאת: שירן

שלום, אני יודעת שנזכרתי קצת מאוחר מבחינת גיל, מלאו לי 39 החודש, מעוניינת לשמר פוריות ע"י הקפאת ביציות ואולי גם עוברים (מתרומת זרע). היתי רוצה להבין אם יש בדיקות או דרך לדעת אם הביציות באיכות שווה הקפאה/הזרעה? התהליך יקר לי, מצד שני חשוב, אבל אני רוצה לדעת את הסיכויים שלי שיהיה הריון בר מימוש. עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי, יום 3 למחזור, האם התוצאות נותנות איזו אינדיקציה? תודה TSH 2.63 Estradiol 134 Progesterone 0.5 FSH 3.68 LH 1.76 Prolactin 365.21 Dhea-SO4 9.0 Testosterone 1.37

24/08/2019 | 14:13 | מאת: שירן

שכחתי לציין אני ללא שום טיפול הורמונלי (ולא היתי מעולם) ללא נטילת גלולות , לא ניסיתי להכנס להריון בעבר, מעוניינת בהקפאה כדי להכנס להריון בגיל 40-44

26/08/2019 | 14:13 | מאת: שירן

..................................... לשאלתי למעלה..................................

הפרופיל ההורמונלי שלך תקין, אבל עדיין סיכויי ההצלחה תלויים בגיל הביולוגי. לכן, כדאי לשקול ברצינות את ביצוע ההליך

26/08/2019 | 16:12 | מאת: שירן

אז הגיל שנלקחו הביציות הוא הפקטור היחידי שנלקח בחשבון מבחינת אחוזי הצלחה להכנס להריון מהן? האם יש סיכוי ממשי בכלל שאוכל להשתמש בהן? ועד כמה הסיכוי גדל אם אקפיא גם עוברים? המון תודה

עניתי לך הפרופיל ההורמונלי תקין ניתן לבצע את ההליך אבל ההצלחה תלויה בגיל ביציות לכן ככל שתקדימי יש יותר סיכוי לקבל ביציות תקינות

ניתן להקפיא גם ביציות מופרות וגם לא מופרות. הגורם העיקר המשפיע על הסיכוי היא הגיל שלך. יש הצלחות גם בגילך של. הפשרת ביציות והריון

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות