פרופיל הורמונלי אשמח לחוות דעת האם ניתן לטיפול עם כמה שפחות הורמונים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

25/10/2018 | 11:45 | מאת: האם פרופיל הורמונלי תקין?ניתן לנסות הזרעה או עדיף ivf

שלום אשמח לדעת אם התוצאות תקינות של פרופיל הורמונלי והאם יכולה לנסות הזרעה טבעית לפני ivf מה עדיף לדעתך? פרולקטין -123 LH-5.3 FSH-11.5 Estradiol-166 Progesterone-2.6 גיל 40 ואיזה פרוטוקול היית ממליץ בהתחשב בעובדה שלא רוצה להאביס את עצמי עם הורמונים.

אין תשובה חד משמעית לשאלתך יש פרמטרים נוספים, כגון היסטוריה גינקולוגית ומיילדותית, בריאות כללית, איכות הזרע וכו בכל מקרה כדאי לקבל החלטה מהירה בשל איכות הביציות וכמות הביציות הנמוכה בגיל זה אני מציע שתפגשי בהקדם עם רופא פיריון לצורך קבלת החלטה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות