ניאורופטיה לא סכרתית

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

16/07/2016 | 11:31 | מאת: דן

שלום. אשתי בת 67.5 חולת מיאלומה (MM) חטפה ניאורופטיה חריפה בעקבות ווירוס שלשולים והתיבשות. היא מטופלת לכאבים ב-ליריקה 600 מג ,בסימבלטה 60 ו-טרגין 60 . וכעבור כחודש אומנם הוקלו הכאבים אבל הופיעו תופעות לוואי של פגיעה קוגנטיבית (סימני דימנציה חולשה סחרחורות). התחלנו להוריד את המינון של הליריקה ל-300 והטרגין ל 40. האם התהליכים הקוגנטיביים הם הפיכים? האם הטיפול הזה הוא הנכון?. בתודה דו

07/09/2016 | 20:55 | מאת: דני שר

שלום דן, אלו הן שאלות שכדאי להפנות לרופא המשפחה שלכם, ולא למטפל באוסטיאופתיה. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה