כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

06/04/2010 | 13:11 | מאת: מוטי קרן

( בן 64),לאחר מאמץ בעבודות בית לפני 10 ימים, התחלתי להרגיש כאבים עזים בגב התחתון. הכאבים לא חלפו לאחר טיפול באטופן400 פעמיים ביום וגם לא לאחר נטילת נרות וולטרן. אין לי הקרנות לרגליים, ובטיפול שיאצו נאמר לי שכנראה מתחתי שריר. חברה מניו יורק שאת דעתה אני מעריך המליצה על טיפול אצל אוסטיאופת העובד בשיטת סטיל. האם הטיפול אכן מומלץ, והאם תוכלו להמליץ על מטפל שיוכל לעזור לי להתגבר על הכאבים.

08/04/2010 | 18:09 | מאת: ירון

סטיל הוא מייסד הגישה הטיפולית האוסטאופתית, לכן כל טיפול אוסטאופתי מבוסס על התפישה הבסיסית שלו. יחד עם זאת האוסטאופתיה התקדמה ב100 השנים האחרונות וחבל שתגביל את עצמך לטכניקות שלו... לעצם העניין, בקבוצת הגיל שלך רצוי לערוך בירור מקיף של הגורם לכאבים (ייתכן מקור אורגני). האוסטאופת שיטפל בך יבצע אבחנה מבדלת ויחליט האם טיפול אוסטאופתי יתאים לך.

12/04/2010 | 23:27 | מאת: דני שר

מוטי שלום, כאבי גב תחתון הם תופעה ידועה ושגרתית לאחר ניקיון הבית, הדורש תנועות כיפוף וסיבוב הגורמים לגירוי החוליות ושרירי הגב. למרות הפשטות של הבעיה, לעיתים, הכאב לא חולף בטיפול תרופתי שגרתי בדיוק כפי שתיארת. אוסטיאופתיה אכן יכולה לעזור לך במקרה הזה והיא גם מוכחת מדעית כיעילה בטיפול בכאבי גב תחתון. אני יכול להמליץ רק לגבי חברי האגודה הישראלית לאוסטיאופתיה הנדרשים לעמוד בסטנדרטים גבוהים על מנת להתקבל לאגודה, אבל אני מדגיש כי ישנם גם אוסטיאופתים שאינם חברי אגודה שהם בעלי הכשרה ברמה גבוהה. לנוחיותך אני מציע לך להיכנס לאתר האגודה הישראלית לאוסטיאופתיה ולבחור אוסטיאופת הקרוב לאזור מגוריך - http://www.osteopathy.co.il בברכה, דני

מנהל פורום אוסטיאופתיה