כאבי גב ובלט דיסק האם יש מה לעשות?

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

03/12/2019 | 10:19 | מאת: דור אלון

שלום, אשמח לתשובה בנוגע לבעיות חוזרות ונשנות באזור הכתפיים והגב עם בלטי דיסק בחוליות הגב העליון שככל הנראה נגרמו בעקבות ישיבה ממושכת בעבודה ומול מחשב. כיצד מומלץ לטפל, האם טיפול מהסוג האוסטיאופתי יכול יעזור לי, והאם בכלל זה משהו שניתן להחזירו למצב "רגיל"... שואל לאחר ניסיון במקומות שונים בהם לא הרגשתי שחזרתי למוטב ואני מתחיל להיות קצת מיואש. תודה

שלום דור, בתחום האוסטאופטיה יש יכולת לאבחן בראש ובראשונה ממה התחיל / נובע כאבי הגב כדוגמא בעיית יציבה, חולשה של שרירים שעוזרים לתמוך את הגב בישיבה ממושכת מול מחשב, תיקון וכיוון ארגונומי של הגוף מול סביבת עבודה. שיחרור במגע איזורי הלחץ ע"י מוביליזציות תנועתיות, מפרקים וחוליות הקשורות בבעיה זו.והבאת ולימוד תרגילים להפחית את הכאב המצטבר. מוזמן להתייעץ בטלפון 0506973110 גליה

מנהל פורום אוסטיאופתיה