פריזמה פרפנאן וקלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/05/2007 | 14:43 | מאת: בוני

בתי בת 13 סובלת מחרדות פחדים ,דימוי עצמי נמוך ועייפות במשך חודשים לערך. לאחר שינוי תרופתי ארוך החלה לנטול פריזמה ופרפנאן רבע בבוקר ורק רבע פרפנאן בערב האם זהו טיפול הולם לתופעות של חרדה והאם יש סיכוי להתמכרות לתרופה זו ?? האם יש איזושהו קשר להשמנה או לכל תופעת לוואי אחרת ?. במקרים מיוחדים של חרדות מוסיפים רבע כדור קלונקס. אשמח מאד לקבל את עצתך .

07/05/2007 | 18:09 | מאת:

לבוני איני פסיכיאטר ילדים ולכן התשובה תהיה חלקית. התרופות שציינת פרט לקלונקס אינן ממכרות. את הפרפנן אי אפשר לחצות ולכן אם חוצים אותו אז הוא אינו פעיל כלל. כל טוב דר' גיורא הידש