שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/04/2007 | 08:57 | מאת: ציון

אני בן 48 וסובל מזה 27 שנים מלחץ וחרדה שמתבטאים בסחרחורות קוצר נשימה ועוד תוופעות שונות . לפני 6 שנים קיבלתי פלוטין 20 מרופא המשפחה . והשתמשתי בזה שנה . חל שיפור מאז למעט מיקרים בודדים . לפני חודש שוב התחלתי לסבול מסחרחורות וחרדות . חזרתי לפלוטין . יש שיפור בסחרחורות אבל יש תופעה חדשה . יש לי אטימות באוזנים וציפצופים וקשה לי להירדם בלילות . האים זה בגלל הפלוטין .? או שיש בעיה אחרת. ? (לעולם לא ביקרתי אצל פסיכיאטר) מחכה לתשובה . בתודה מראש.

11/04/2007 | 01:07 | מאת:

לציון שאלה לא פשוטה כיוון שקשה להגיע להחלטה ברורה. גם הפלוטין עלול לגרום לצלצולים באוזניים או תופעה מה שנקרא טיניטוס וגם חרדות עלולות לגרום לכך. כך שקשה להבדיל לפי המכתב מה הגורם. אפשר לחכות עוד שבוע שבועיים ואם מדובר בתופעה של חרדה אז סביר שהבעיה תחלוף בהשפעה המטיבה של הפלוטין. כל טוב דר' גיורא הידש