פבוקסיל+פרוזק

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/03/2007 | 07:49 | מאת: זאב בודד

היי אני סובל מOCD ווחרדה הרופא שלי אמר לי לקחת פבוקסיל 300 מ"ג אני נוטל אותו מיזה כחודש ולא מרגיש שיפור בכלל אז הרופא שלי הציע להוסיף פרוזק במינון 80 מ"ג רציתי לשאול אם שילוב זה אינו מסוכן? והאם זה נכון להוסיף תרופה מאותה מישפחה כמו הפרוזק לפבוקסיל?

21/03/2007 | 22:41 | מאת:

לזאב השילוב הזה אכן לא מקובל, כנראה שרופא רצה להשיג השפעה מקסימלית פלוס על הסרוטונין או שיש לו סיבה מיוחדת אחרת. למרות שאין עבודות על מינונים כל כך גבוהים, פרט לתופעות הלוואי המקובלות איני מכיר סכנה מיוחדת. כל טוב דר' גיורא הידש