פחד גבהים ומטיסות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/02/2007 | 23:43 | מאת: עירית

שלום רב לפני כשבע שנים חוויתי את הדכאון הראשון שעבר ללא טיפול. וכרגע אני מטופלת מזה כשנתיים בציפרלקס עקב הופעת דיכאון נוסף לפני כשנתיים. מאז הפעם הראשונה נהייתי טיפוס הרבה יותר לחוץ התחלתי לפחד מגבהים ולסבול מפחד טיסה למרות שלפני כן טסתי ללא שום בעיה. האם יש דרך לטפל בחרדות הללו על מנת שאוכל לחזור ולטוס בעתיד? תודה עירית

23/02/2007 | 22:41 | מאת:

לעירית חרדה מדברים מסויימים נקראת פוביה ובהחלט ישנם טיפולים. הטיפול יכול להיות עם תרופות או שיחות או השילוב של שניהם. פסיכותרפיה מסוג התנהגותי קוגניטיבי או להוסיף לטיפול התרופתי לפי מה שעשוי להתאים לך. שבת שלום דר' גיורא הידש