טיפול באור ובנזעי חשמל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/02/2007 | 16:08 | מאת: אנני

אני סובלת מדיכאון, מטופלת בציפרלקס אך תופעות הלואי רבות וקשות. מה בנוגע ל 1 . טיפול בנזעי חשמל (למרות שנשמע מפחיד) 2 . טיפול בחשיפה לאור.(שמתי לב שכל פעם שאני פותחת חלון, משתנה לי מצב הרוח לטובה) מה ידוע על כך, למי זה מתאים, מה תופעות הלואי- במה זה כרוך והאם פסיכיאטר יכול להפנות לנ"ל, האם זה מסובסד עי קופת חולים? בתודה וציפייה

18/02/2007 | 00:14 | מאת:

לאנני לא הייתי ממהר לטפל בנזעי חשמל, הטיפול כרוך בהרדמה שיש בה סיכון מסויים וגם לנזעי חשמל יש תופעות לוואי. הטיפול מבוצע רק באשפוז וכלול בסל הבריאות. בכל אופן בקובל לנסות תרופה אחרת מאותה המשפחה או ממשפחה אחרת בתקווה שלא יהיו תופעות לוואי. שבוע טוב דר' גיורא הידש