סרוקסט
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה
אני לוקחת זה היום ה- 10 סרוקסט התחלתי עם רבע כדור ועכשיו אני במינון של 3/4 כדור מזה יומיים, אונם תופעות החרדה פחתו, (אך עדיין אין לי תיאבון וקצת כאבי ראש)אך מה שמפריע לי זה חוסר האנרגיה, ומצב הרוח, רציתי לדעת האם אני צריכה להתאזר בסבלנות וכמה זמן לפחות עד שהמצב רוח משתפר.
לכבוד דר' גיורא הידש מזה שנים אני סובלת מעיפות גדולה ,תשישיות, חוסר אנרגיה מועקה,עצבות ירידה משמעותית בתפקוד, עצבנות,תיסכול,ערך עצמי מאוד נמוך.... נבדקתי אצל רופאים רבים נשללה האפשרות של בעיות רפואיות. אובחנתי ע"י פסיכאטרים שאיבחנו שאני סובלת מדיכאון-במשך השנים ניסיתי טיפול תרופתי ב"אדרונקס", "רמרון", "אופרימול", "פלוטין", "ציפרלקס", "אלטרולט". אך הכדורים לא עזרו ועם הזמן המצב גרוע יותר מבחינה פיזית ורגשית. אני זקוקה נואשות לעזרה בתחום. אני סובלת וחסרת אונים בעניין. שאלתי :האם יש טיפול תרופתי נוסף?לא טופלתי בכדור שנושא את השם פרוזאק. האם יש מקום לנסות אותו? האם יש מקרים שכדורים לא מסייעים? אשמח לקבל כל הצעת טיפול שתסייע לי.
שלום, כמובן שצריך לשקול שיחות-פסיכותרפיה בנוסף לטיפול התרופתי. בקשר לטיפול התרופתי, יהיה זה יומרני מצידי לדעת לפי מכתב קצר מה עשוי לעזור לך. במקרים מורכבים כאשר טיפולים קודמים לא הצליחו, אני ממליץ בדרך כלל להגיע לאבחון וחוות דעת שניה אצל אחד הרופאים הבכירים בארץ, להביא את כל ההיסטוריה של התרופות שנטלת, כולל הזמנים, מתי וכמה זמן. ולבקש את עצתו לטיפול שעשוי לעזור. שבת שלום דר' גיורא הידש
ליקיר אכן את בתחילת הטיפול ויתכן עוד שבוע או קצת יותר עם תופעות לוואי. במקרה של עייפות וחולשה אפשרלנסות וליטול את הסרוקסט בערב ואז תשני טוב יותר וביום יהיו לך כוחות רבים יותר. ולהקפיד ליטול עם אוכל. שבת שלום דר' גיורא הידש