כואב לי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/01/2011 | 20:54 | מאת: אסופית

כואב לי הראש,כואב לי הגוף.כואב לי בלב.מזה כמה חודשים אני מרגישה כל הזמן סוג של קהות חושים מסוימת,אדישות.שום דבר כל לא מהליב אותי יותר(גם דברים שפעם כן הלהיבו..),"לא עושה לי את זה.."גם שאני מנסה לחשוב על דברים חיובים,משמחים,כמו אהבה חדשה,הצלחה בלימודים,אני לא מרגישה כלום.לאורך היום אני מנסה להתנהל כרגיל אבל בלילות,שאני מגיעה הביתה,שהיום מסתיים,אני מרגישה אבודה,מבולבלת עצובה.כמו כן,אני מרגישה שאני נכשלת בהכל-קשה לי מאוד אם התחושה הזאת כי תמיד ראיתי את עצמי כווינרית,כאדם חזק.אני מרגישה חלשה.אני לא יודעת מה יש לי,מה קורה איתי,מה אני מרגישה.אני אשמח אם אולי אפילו תוכל לתת איזה כיוון,איזה קצה חוט,איזה משו..

שלום לך. את מצויה בדיכאון. דיכאון הינו מצב בו מופיעה קהות חושים, חוסר הנאה ויכולת להנות, מחשבות ייאוש ואין מוצא, מחשבות על עקך עצמי ירוד, הפרעות שינה ותאבון וכן תסמיני כאב. פני לפסיכיאטר על מנת להתאים עבורך טיפול. ניתן בקלות יחסית לשנות את המצב מהקצה לקצה תוך פרק זמן קצר יחסית. אל תהססי

מנהל פורום דיכאון וכאב