טיפול בדו קוטבי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

25/10/2010 | 10:52 | מאת: דורית

אני בב 40 שסובלת כ שמונה שנים מדיכאון שמתבטא ב שבוע לפני הוסת עד לאחר כ 12 יום, כאילו מאומה לא קרה ואף היה לי ניסיון אובדני כאר הייתי הרה בשבוע ה8 ולא ידעתי. מאז אני סובלת גם מדו קוטביות אני לוקחת טיפול כשנה בוולבוטרין וליתיום לקחתי לפני כן ציפרלקס ציפרמין למיקטל ועוד, אני עדיין בדיכאון ומרגישה לא טוב המוח קפוא רואה מושטש לא ישנה בלילות יובש בפה השמנה אכילה ללא מעצור אין תחושת שובע מבולבלת צד שמאל של הפנים רדום הקיצר מרגישה לא טוב האים אפשר להיגמל מתרופות אלו ללא נזק?

ראי תשובתי. לדעתי אין מקום להפסקת הטיפול אלא להתאמה שלו לצרכיך. אני חושש שאת עדין סובלת מתסמיני דיכאון וחרדה

מנהל פורום דיכאון וכאב