אני נכה צה"ל

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/02/2010 | 20:39 | מאת: השבוי

עם פציעה רב מערכתית,ובנוסף הלום קרב כתוצאה מנפילה בשבי הסורי במלחמת יום כיפור, אני מטופל בפסיכיאטריה תל-השומר, חוץ מהכאבים עקב הפציעה (אני מקבל אלגוליזין פורטה,וליריקה), הוגדרתי כהלום קרב במצב קשה ביותר(70%),אני לא אוכל,ולא מתפקד,ולא ישן, קבעו שיש לי בעיית שינה בלתי פתירה, למרות כל כדורי השינה וההרגעה שאני מקבל, ביקשתי מהרופא שלי המלצה לגראס רפואי,שמעתי שזה עוזר לפגועים כמוני, אך הרופא מסרב, מה עלי לעשות בכדי שאקבל אישור , אפילו לניסיון בכדי לבדוק האם זה יעזור במקום כמות הכדורים הגדולה מאוד שאני מקבל.

האופציה של קנביס רפואי בהחלט יכולה לעמוד על הפרק במצבים של PTSD עמיד לטיפול או במקרים חריגים של דיכאון עמיד וזאת לאחר שניסיונות קונבנציונליים אחרים נכשלו. לצורך זה כדאי לפנות לפסיכיאטר על מנת שיעריך את מצבך יבחון את ההיסטוריה הטיפולית. על מנת לקדם אתהעיניין יהיה על הפסיכיאטר לפנות לקבלת אישור מיוחד ממשרד הבריאות.

14/02/2010 | 16:29 | מאת: קנביסה רפואה טבעית

מזמן לא יצא לי לראות תשובה ישרה ולעניין בנושא הקנביס הרפואי. כן ירבו רופאים כמוך. קנביסה.

מנהל פורום דיכאון וכאב