האם אילו סימני דיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/02/2010 | 15:36 | מאת: הגימלאית

כאשר לא בא לי יותר לארח את בני ונכדי, ולא בא לי כמעט לעשות כלום, מרגישה עייפה מהכל , מרגישה מוזר כאילו זו לא אני. האם אילו סימנים רשונים לדיכאון, מה עושים כדי שזה יעבור?

בהחלט יתכן. את מתארת תסמינים קלאסיים של דיכאון. על מנת לפעול למיגור התסמינים מומלץ להתחיל טיפול תרופתי. מדובר בתהליך פשוט וקל. גשי לרופא המישפחה או הפסיכיאטר במסגרת קופת החולים.ניתן להתחיל בטיפול נוגד דיכאון כמו פרוזק, ציפרמיל, ציפרלקס או התכשירים החלופיים. התמדה בטיפול והתאמת המינון תוביל בדרך כלל לתוצאות בתוך כשבועיים שלושה. בהצלחה.

11/02/2010 | 16:25 | מאת: הגימלאית

תודה לך, אך אני לא רוצה להתחיל להשתמש בתרופות, מקווה להצליח להתמודד בזה בכוחותי שלי ללא תרופות. אני מתגוררת בדיור מוגן, לא לבדי בדירה אי שם, אלא בדירה במקום עם הרבה אנשים צוות רפואי , עו"ס וכו'. תודה בכל אופן על תגובתך המהירה.

מנהל פורום דיכאון וכאב