עזרתכם בלקיחת סימבלאטה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/06/2010 | 11:39 | מאת: סיגלוש

שלום רב. יש לי כאבי גב תחתון כבר חצי שנה ללא הפסקה. כל בדיקות הסיטי, מיפוי עצמות ודם יצאו תקינות. מאחר וגם אני חשה עייפות מטורפת וחוסר אנרגיות נירשם לי סימבלאטה 60 מ"ג. לאחר שלקחתי כדור אחד הרגשתי כמו "זומביט". בחילות והרגשת חולי נוראה. הפסקתי לקחת והרופא רשם לי 30 מ"ג. לקחתי רק שני כדורים והרגשתי שוב נורא. שוב הפסקתי לקחת מרוב פחד. מה לעשות? האם לקחת ולסבול עד שהגוף יתרגל? האם הגוף צריך תקופת הסתגלות? אנא עזרתכם כי אינני יודעת האם לקחת את הכדור או לא...תודה לכם.

תופעות הלוואי שאת מציינת מוכרות וחולפות בתוך כשבוע. מציע לך ליטול אחרי האוכל ולעבור את תקופת ההסתגלות מהר ככל שניתן כי ההשפעה החיובית לכשתגיע תוכל להוביל לשיפור משמעוי באיכות החיים לאור התיאור של תסמיני הכאב. בהצלחה

מנהל פורום דיכאון וכאב