שאלה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

05/02/2010 | 23:07 | מאת: שרון

ד"ר שלום. תודה על התשובה אני יותר רגוע לאחר שנודע לי כי זה יכול להיות תסמונת דמפינג סינדרום. כמו כן ברצוני לציין כי הכאבים הגיעו לאחר אכילה של פחמימות רבות כפי שציינת, וכן כאשר מגיע הכאב אני מתרגש ומפחד והכאב גובר ומציק. ברצוני לציין כי המליצו לי בעבודה היום על כדור שנקרא: קלמנרבין וכאשר לקחתי אותו הייתי עייף וללא מחשבות על כאבים, האם להמשיך לקחת כדור זה עד להתייעצות רופא מנתח? האם יכול להיות כשאני מתרגש מידי הכאב גובר?

קלמנרבין הינו תכשיר הרגעתי "קל" ממקור טבע. אם הוא הקל עליך מצוין. העיפות תחלוף לאחר הסתגלות. אתה יכול להמשיך ולהשתמש בו.אין ספק שיש קשר בין סף כאב למצבי חרדה. חרדה מעצימה את תחושת הכאב גם בשל העובדה שיש התמקדות יתר בתופעות גופניות בזמן חרדה.

מנהל פורום דיכאון וכאב