קרוהן ודיכאון.על הקשר ההדוק

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/09/2016 | 14:08 | מאת: איגי

שלום לרופא הנכבד.אני בן 52 רווק.מוכר כנכה נפשית מלאה.נוטל סרוקסט 12 שנים.חולה במחלת קרוהן בדרגה הכי חמורה. מעי קצר ניתוחים.כל המחלה תלויה במצב הנפשי שלי.לפני שפאצה המחלה.הייתי בדיכאון חמור בכפר שאול.לפני 15 שנה.וככה לאורך השנים..כל דיכאון עמוק..הוביל לחדר ניתוח.כיום נוטל 200 מג מתאדון.קנאביס רפואי.הטיפול המקובל בקרוהן נכשל וגרם לי נזקים רבים.הייתי בטיפול נפשי שנים רבות.ללא שום הקלה.יש לך אולי עצה.??תודה

התמונהשאתה מתאר מורכבת ויהיה קשה לתת עצה כללית ללא היסטוריה מלאה ומפורטת של הטיפול הפסיכיאטרי. לצורך זה ממליץ לקבוע פגישה להערכה פסיכיאטרית מחודשת

מנהל פורום דיכאון וכאב