מה ההבדל בין ויואנס לריטלין?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

25/07/2016 | 17:25 | מאת: ניקו

היי מבחינת מנגנון ההשפעה ומבחינת הרכב כימי והשפעה מה ההבדל בין ריטלין/קונצרטה לבין ויויאנס ?הם דומים?והאם למרות שויויאנס לא תרופה נוגדת דיכאון יש סיכוי שהיא תשפיע על דיכאון לטובה?

ויונס הינה תרופה לטיפול בהפרעות קשב וריכוז השייכת למשפחת האמפתאמינים, והיא דומה לתרופה אדרל.החומר הפעיל הוא lisdexamfetamine dimesylate ריטלין הינו תכשיר המבוסס על חומר פעיל אחר מתיל פנידט. שניהם יעילים לטיפול בהפרעות קשב באותה מידה טואינם תכשירים נוגדי דיכאון

מנהל פורום דיכאון וכאב