אריפליי במינון 5 מ"ג עושה תופעות לוואי קשות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

12/06/2016 | 21:22 | מאת: תום תום

היוש ד"ר, ניתן לי כחיזוק לויאפקס אריפליי 5 מ"ג,כבר ביום הראשון שנטלתי את התרופה בערב חוויתי תופעות לוואי קשות כגון: הזעה,צמרמורות, שלשולים, הקאות ובחילות, חולשה, כאבי בטן ועוד..., האם זה מינון גבוהה להתחיל איתו ככה שאם הייתי מתחיל ממינון 2.5(חצי ממה שניתן לי),יש סיכוי שלא היו תופעות לוואי וזה בתוספת לוריבן אם צריך, אני שוקל אם לבקש מהרופא לעבור תרופה או לקחת 2.5 מ"ג בתוספת לוריבן אם אצטרך ואולי לא ארגיש תופעות לוואי הנ"ל, מה אתה חושב על העניין?

בהחלט יתכן ש5 מג אריפלי היה מינון גבוה להתחלה. ייתכן שהפחתה ל2.5 מג תקל בהיבט הזה

13/06/2016 | 22:52 | מאת: תום תום

הפסיכיאטר טען שגם אם הוא ירד במינון ל2.5 עדיין סביר להניח להנחתו שיהיו תופעות לוואי רק בחוזקה נמוכה יותר, חשוב לציין שעליתי למיון בעקבות התופעות לוואי של התרופה.

מנהל פורום דיכאון וכאב