כדור חדש נגד דיכאון בשם ברינטליקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/05/2016 | 20:59 | מאת: רינת

שלום רב רציתי לדעת בקשר לכדור הנל, כיצד הוא משפיע על המח. אין כמעט מידע עליו ואפילו בעלון לצרכן אין מידע כיצד הוא פועל. האם על הסרוטונין? על הנוראדרנלין? על הדופאמין? האם על נוירוסמיטורים נוספים? האם על עוד חומרים במח? ואם כן אז כיצד? האם הוא חוסם ספיגה חוזרת שלהם? אין מידע על הכדור הזה בכלל ואני אודה לך אם תכתוב כל מה שאפשר על דרך פעולתו של הכדור. אז אשמח לדעת כל מה שאפשר על הכדור הזה. תודה מראש.

ברינטליקס הינה תרופה נוגדת דיכאון שפועלת גם על משאבת הריאפטייק (מערכת מיחזור של המתווכים העיצביין) וגם על הקולטנים של סרוטונין ונוראדרנלין

מנהל פורום דיכאון וכאב