טיפול בדיכאון וחרדה חברתית לאחר פוסט טראומה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/02/2016 | 23:33 | מאת: תומי

היי ד"ר קודש מה לגבי טיפול תרופתי בדיכאון קשה מלווה בחרדה חברתית וכללית לאחר טראומה צבאית קשה מהתרופות הנ"ל שהזכרתי, ציפרלקס/איקסל/סימבלטה, וזה לאחר שכמובן טופלתי בוולבוטרין ופבוקסיל ללא שיפור כלל, מה מהטיפולים נחשב ליעיל יותר עם פחות תופעות לוואי ועם סיכוי פחות לעלות במשקל?

שלום תןמי. כל התרופות יעילות באותה מידה, אלא במול המטופל הפרטני לעיתים תרופה אחת יעילה יותר מאחרת. פרופיל תופעות הלואי של ציפרלקס נמוכה ביחס לאיקסל וסימבלטה

מנהל פורום דיכאון וכאב