לא יודעים מה יש לי.

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

12/12/2015 | 19:44 | מאת: עלי

אבחנו אותי בהתחלה שסובל מחרדה ... זה היה לפני 10 חודשים . קלונקס וספרלקס .. לקחתי לחודש ... ואחר כך עברתי לרופא אחר אמר לי שיש לך OCD ונתן לי סוליאן ופאקסט (סרוקסאט) לשבעה חודשים ולא עזר לי וכתוצאה מהתרופות האלה עליתי 40 קילו וגם לא עזרו לי .. עכשיו אני אצל רופא אחר ואבחן שאני סובל מ BPD ואני לוקח DIKINET ו risperdal שבועיים ומרגיש שזה לא עוזר לי ... מה דעתך?

האמת שקצת קשה מהתיאור המצומצמם להביע עמדה לגבי האבחנה שלך. מה שברור שקיימת אי בהירות לגביה. מציע לחזור למטפל בבקשה לפתוח בשיחה עמוקה שתדון באבחנה, מהותה ומהי האבחנה המבדלת.

מנהל פורום דיכאון וכאב