עבוד עצות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/09/2015 | 15:08 | מאת: שלום

בן 32 סובל מזה כשנה מחרדה ודיכאון מלווה במתח נפשי במצב קשה, שגורם לי בין כל הצרות לכאבי גב וכאבי בטן חזקים מאוד, עד כדי כך שזה ממש משתק אותי לחלוטין, נעשה ניסיון של הרבה כדורים כגון סרוקסט, פקסט, ציפרלס, סרנדה, ויפאקס, זאפה, סימבלטה, ליריקה, הבעיה היא שהכדורים האלה אכן עוזרים במקצת על החרדה, אבל מנגד מחמירים לי את הכאב (אני לא מדבר על כאב שאפשר לסבול אלא כאבי מוות שבשביל להרפות מהכאב אני חייב לקחת אוקסיקונטין 20 מ"ג לארבע ימים בשביל להרגיש קצת הטבה) לדעתי הכאב נגרם מפני שהתרופה של הדיכאון גורם לי לכיוץ שרירים חזק. הפלא הוא שמתי שאני לוקח קסנקס או ווליום זה ישר מרגיע את המצב הנפשי ולא גורם כלל לכאבים. ההפך אני מרגיש יותר טוב, הבעיה היא שאסור לקחת את זה להרבה זמן, אני פשוט מרגיש בין הפטיש לסדן ועבוד עצות, יש לציין שעשיתי את כל הבדיקות כולל CT MRI. קולונסקפ אולטרסנד כליות ובטן ללא שום סיבה לכאבים בתודה מראש

שלום שלום. ראשית צר לי על המצוקה המתמשכת. השיפור בכאב כתוצאה מתכשירים הרגעתיים מצביע על אפשרות של חרדה כגורם לכאב או מתח שרירי, שכן חלק מהתכשירים ההרגעתיים מובילים להרפיית שרירים. רשימת התרופות הארוכה שנטלת מרשימה, אולם לא ברור האם מיצית מינונים גבוהים של התכשירים ומה משך הטיפול בכל אחד מהם

18/09/2015 | 01:07 | מאת: שלומי

שלום וברכה ואוו כמה שאתה צודק אני פשוט מרגיש כך שזה מן מעגל של דיכאון. חרדה .וכאב שרירי חזק. עליך נאמר חכמה וגדולה בכלי אחד. לגבי המינונים אני ממש משתמש במינונים קטנים מאוד, למשל סרנדה 100 מ"ג אני מחלק ל 4, וכל יום לוקח חתיכה (שזה 25 מ"ג ליום) וכן בשער הכדורים התחלתי עם מינון ממש זניח, ורק לאחר כחודש אם אני מנסה להרים את המינון במקצת, אני מרגיש החמרה חריפה בכאבים, נעשה גם ניסיון לחלק את המנון הקטן לפעמים ביום, אבל גם זה לא עזר, כי לאחר כמה שעות רמת הכאב עלה, אני פשות מרגיש שנגזר עלי לחיות ללא יכולת טיפול בתרופות SSRI ו SNRI לגבי קסנקס במידה ואני לוקח 0.5 זה עוזר לי לכמה שעות טובות בלבד, וכלל לא מעלה את הכאב אלא ההפך מוריד בהרבה את רמת הכאב החרדה ודיכאון בתודה מראש

מנהל פורום דיכאון וכאב